Szkoła Podstawowa nr 4 im. Powstańców Styczniowych

  • Statystyki

    • Odwiedziny: 138059
    • Do końca roku: 19 dni
    • Do wakacji: 192 dni
  • Jadłospis

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK  11.12.17 r.

Zupa fasolowa
Pyzy z mięsem
Surówka czerwonej kapusty z kukurydzą i porem
Napój z galaretki
Owoc

WTOREK  12.12.17 r.

Pieczarkowa z makaronem
Klopsik w sosie chrzanowym
Ziemniaki
Mizeria
Kompot

ŚRODA   13.12.17 r.

Pomidorowa z ryżem
Kotlet panierowany z drobiu
Ziemniaki
Surówka z kapusty
Napój z soku jabłkowego

CZWARTEK  14.12.17 r.

Zupa pejzanka
Udko pieczone
Ziemniaki
Surówka z marchewki z jabłkiem i chrzanem
Kompot

PIĄTEK  15.12.17 r.

Szczawiowa z ziemniakami i jajkiem
Filet ryby panierowany
Ziemniaki
Surówka z kapusty kiszonej
Kompot


 Jadłospis dla oddziału "0"

 

Poniedziałek   11.12.17 r.

Śniadanie: Kasza jaglana na mleku, kanapka z masłem szynką, pomidorem i szczypiorkiem. Herbata z cytryną i miodem.
Obiad: Fasolowa, pyzy z mięsem, surówka z czerwonej kapusty z kukurydzą i porem. Napój z galaretki, owoc.
Podwieczorek:  Placki drożdżowe z jabłkami.

Wtorek 12.12.17 r.

Śniadanie:  Zacierka na mleku, kanapka z masłem. serem topionym i ogórkiem. Herbata z cytryną i miodem.
Obiad: Pieczarkowa z makaronem, klopsik w sosie chrzanowym, ziemniaki, mizeria. Kompot.
Podwieczorek: Jogurt.

Środa 13.12.17 r.

Śniadanie: Kluski lane na mleku, kanapka z masłem szynką, pomidorem i szczypiorkiem. Herbata cytryną i miodem
Obiad: Pomidorowa z ryżem, kotlet panierowany z drobiu, ziemniaki,  surówka z kapusty. Napój z soku jabłkowego.
Podwieczorek: Ciastko owsiane.

Czwartek  14.12.17 r.

Śniadanie: Kasza manna na mleku, kanapka z masłem szynką, sałatą i pomidorem. Herbata z cytryną, miodem.
Obiad: Zupa pejzanka, udko pieczone, ziemniaki, surówka z marchewki jabłkiem i chrzanem. Kompot.
Podwieczorek: Wafel ryżowy, napój.

Piątek  15.12.17 r.

Śniadanie: Płatki ryżowe na mleku, kanapka z masłem, serem żółtym, sałatą i pomidorem. Herbata z cytryną i miodem.
Obiad: Szczawiowa z ziemniakami i jajkiem, ryba panierowana, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej, kompot.
Podwieczorek: Serek smakowy.